Hovězí guláš s rajčaty a fazolkami
75 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceSádlo škvařené
- 750gramůHovězí kližka
- 4kusyRajčata
- 1lžičkaSůl
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1stroužekČesnek
- 1lžičkaMajoránka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli očistíme a nakrájíme na drobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm osmažíme do světležluta.
- 2Maso očistíme, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli a zprudka opečeme. Opečené maso zaprášíme paprikou, promícháme, přidáme ostatní koření, osolíme a podlijeme. Dusíme do měkka. Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, podlijeme a povaříme.
- 3Ke konci přípravy přidáme šikmo pokrájené fazolky a oloupaná pokrájená rajčata.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.