Hovězí guláš (základní předpis)

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
454 mg
Cukr
739 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli očistíme a nakrájíme na drobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm osmažíme do světležluta.
  • 2
    Maso očistíme, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli a zprudka opečeme. Opečené maso zaprášíme paprikou, promícháme, přidáme ostatní koření, osolíme a podlijeme. Dusíme do měkka. Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, podlijeme a povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 27. 9. 2015
Hovězí guláš (základní předpis)
Za sebe recept nemůžu doporučit, použila bych, až na maso a majoránku, všeho více. Zahustila jsem více, ať mám nějakou šťávu a přidala jsem kmín. Jinak doporučuji do základu přidat trochu rajčatového protlaku.