Hovězí karbanátek s ananasovým přelivem

55 min.
Jamajka

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
7 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Půlku červené cibule nastrouháme a polovinu nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Mrkev nastrouháme.
  • 3
    Koriandr a chilli papričku nakrájíme na jemno.
  • 4
    Ananas nakrájíme na malé kostičky.
  • 5
    Brambory oloupeme a nakrájíme je na kolečka. Rozložíme je na plechu, potřeme olejem, osolíme, opepříme a pečeme 40 minut na 190 °C dokřupava.
  • 6
    Smícháme strouhanou cibuli, mrkev, mleté a jamajské jerk koření a rozdělíme to na čtyři části. Vytvarujeme karbanátky a opékáme je 5-6 minut z každé strany.
  • 7
    Nyní si připravíme ananasový přeliv – smícháme nasekanou cibuli, ananas, koriandr a limetkovou šťávu.
  • 8
    Karbanátky podáváme s bramborovými chipsy, přelité ananasovou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.