Hovězí karbanátky na roštu
50 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůHovězí maso zadní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůPetržel - nať
- 2lžíceOlej stolní
- 1decilitrVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
975 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na menší kousky a umeleme na masovém strojku. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a zalijeme studenou vodou. Důkladně propracujeme.
- 2Oloupanou cibuli jemně nakrájíme, osolíme a smícháme s masovou směsí. Namočenýma rukama tvarujeme karbanátky. Pečeme je na roštu potřené olejem.
- 3Podáváme s různými přílohami a saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.