Hovězí karbanátky na roštu

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
9 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
975 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na menší kousky a umeleme na masovém strojku. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a zalijeme studenou vodou. Důkladně propracujeme.
  • 2
    Oloupanou cibuli jemně nakrájíme, osolíme a smícháme s masovou směsí. Namočenýma rukama tvarujeme karbanátky. Pečeme je na roštu potřené olejem.
  • 3
    Podáváme s různými přílohami a saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.