Hovězí karbanátky s žampiony
45 min.

Ingredience
- 450gramůHovězí maso mleté
- 100gramůMrkev kořen
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 60gramůCibule
- 50gramůStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 2lžičkyKmín drcený
- 2lžičkyKoriandr mletý
- 1lžičkaPepř cayenský
- 5gramůPepř černý mletý
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
9 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Žampiony nakrájíme na plátky, mrkev nastrouháme a cibuli nakrájíme. Všechny suroviny dáme do mísy a dobře propracujeme na vláčné těsto.
- 2Z hmoty vytvoříme rukama 4 kulaté, ploché karbanátky. Grilujeme je asi 15 minut, z obou stran dokud trochu nezhnědnou a nejsou dostatečně propečené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.