Hovězí kousky se zelím

20 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vyndáme z ledničky a rozkrájíme ho na středně velké proužky.
  • 2
    Do pánve nalijeme oba druhy oleje, rozpálíme a vložíme maso, které smažíme cca minutu z obou stran. Poté maso vyndáme z pánve stranou.
  • 3
    Do pánve vložíme nakrájenou šalotku a zelí. Mícháme a smažíme asi minutu.
  • 4
    V misce smícháme sójovou omáčku, Mirin, dashi, zázvor, česnek, cukr, pepř a nalijeme do pánve k zelenině. Přivedeme k varu a vhodíme do směsi i hovězí proužky. Vaříme ještě asi 2 minuty, poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.