Hovězí maso dušené s fazolemi
110 min.
Ingredience
- 800gramůHovězí maso přední
- 100gramůFazole
- 60gramůCibule
- 5stroužkůČesnek
- 40gramůOlej rostlinný
- 20gramůJíška instantní
- 2gramyBobkový list
- 3gramyNové koření celé
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 300gramůChléb celozrnný žitný
- 50gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
19 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.
- 2V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme do růžova, přidáme maso, orestujeme, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Přidáme předem namočené nebo předvařené fazole, bobkový list, nové koření, rajčatový protlak, česnek, povaříme. Zahustíme jíškou a dovaříme.
- 3Podáváme s tmavým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.