Hovězí maso dušené se šalotkou

200 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
568 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
21 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
988 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi za stálého míchání osmažíme na dvou lžících oleje do hněda pokrájenou šalotku, česnek, mrkev a celer.
  • 2
    Na zbylém oleji osmahneme na pekáči do hněda polovinu na kostičky nakrájeného masa, pak přidáme druhou polovinu, tymián, nastrouhanou citronovou kůru, bobkový list, osmaženou zeleninu, víno, bujón, malé kroupy, pepř, ochutíme solí, přikryjeme a necháme dusit pozvolna v troubě asi tři hodiny. Občas podle potřeby podléváme vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.