Hovězí maso na pivě
80 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí kližka
- 1špetkaSůl
- 250gramůCibule
- 300gramůKečup
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyFeferony
- 3lžíceOlej stolní
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOmáčka sójová
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
13 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme na kostky maso, na oleji orestujeme, přidáme nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Osmahneme, zalijeme 0.25l piva, přidáme půl lahve kečupu, feferonky, mletou papriku, sójovou omáčku a osolíme a opepříme. Dusíme do změkknutí masa.
- 2Vyjmeme feferonky, přidáme zbytek kečupu a podle hustoty dolijeme pivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.