Hovězí maso na víně

65 min.
Turecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky a osmažíme na cibulce.
  • 2
    Přidáme k němu mrkev a cibuli nakrájenou na větší kusy, pokrájená oloupaná rajčata, bobkový list, nasekaný česnek, pepř, sůl a nové koření. Vše zalijeme vínem, sklenkou vody a vaříme doměkka.
  • 3
    Poté maso vyjmeme a omáčku propasírujeme i s vařenou zeleninou přes síto.
  • 4
    Maso servírujeme pokrájené na plátky, přelité omáčkou. Vhodná příloha je rýže nebo vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.