Hovězí maso na víně
65 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 500gramůHovězí maso zadní
- 40gramůMáslo čerstvé
- 120gramůRajčata
- 100mililitrůVíno červené
- 1gramPepř černý celý
- 1gramNové koření celé
- 2gramyBobkový list
- 1špetkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 60gramůMrkev kořen
- 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky a osmažíme na cibulce.
- 2Přidáme k němu mrkev a cibuli nakrájenou na větší kusy, pokrájená oloupaná rajčata, bobkový list, nasekaný česnek, pepř, sůl a nové koření. Vše zalijeme vínem, sklenkou vody a vaříme doměkka.
- 3Poté maso vyjmeme a omáčku propasírujeme i s vařenou zeleninou přes síto.
- 4Maso servírujeme pokrájené na plátky, přelité omáčkou. Vhodná příloha je rýže nebo vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.