Hovězí maso na víně rioja

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
14 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
13 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 180 stupňů předehřejeme troubu.
  • 2
    Na rozpáleném oleji smažíme zprudka 10 minut maso dohněda. Vyjmeme ho a přidáme do hrnce mrkev, česnek a celer. Smažíme 4 minuty za pravidelného míchání.
  • 3
    Přidáme k zelenině žampiony a necháme je změknout. Přimícháme nové koření, passatu, snítky tymiánu, přilijeme víno a okořeníme.
  • 4
    Do hrnce vrátíme hovězí maso a vaříme zvolna.
  • 5
    Přikryjeme hrnec pokličkou a maso dusíme 1.5 hodiny, dokud není měkké.
  • 6
    Poté ozdobíme zbylým tymiánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.