Hovězí maso na zelenině

105 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
443 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
32 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, obalíme v části mouky a osmažíme ze všech stran na rozpáleném sádle.
  • 2
    Celer, cibuli, mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na plátky, zelí omyjeme a nakrouháme. Veškerou zeleninu promícháme s masem i vypečeným tukem a přendáme do kastrolu. Podlijeme vodou a zakryté dusíme asi hodinu. Když je maso měkké, přidáme mletou papriku, zbylou mouku, sůl a rajčatový protlak a krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.