Hovězí maso po dalmátsku

80 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
172 mg
Cukr
15 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a lehce obalíme v mouce. Plátky osmahneme po obou stranách na horkém oleji.
  • 2
    Opečené maso urovnáme do kastrolu, posypeme oloupaným, nasekaným česnekem a petrželkou, citronovou kůrou, solí, pepřem.
  • 3
    Olej od opékání masa smícháme s vývarem, nalijeme na maso, aby bylo zakryté, zvolna dusíme do měkka.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami, těstovinami nebo polentou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.