Hovězí maso s fazolemi
55 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso přední
- 2kusyCibule
- 1kusChilli paprička
- 1kusPaprika zelená
- 1kusRozmarýn čerstvý
- 2kusyFazole červené sterilované
- 2lžíceOlej olivový
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř cayenský
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
14 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
14 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Chilli papričku a zelenou papriku očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na tenké proužky. Rozmarýn a fazole omyjeme.
- 2Na pánvi rozpálíme olej a opečeme na něm cibuli, proužky masa a rozmarýn. Přidáme česnek, zelenou papriku, chilli papričku, poprášíme mletou paprikou a krátce opečeme. Přidáme rajčata a fazole, osolíme a asi 10 minut povaříme. Směs ochutíme solí a cayenským pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.