Hovězí maso se žlutou řepou
55 min.
Ingredience
- 90gramůCibule
- 500gramůHovězí maso zadní
- 200gramůBrambory
- 15gramůMáslo čerstvé
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůŘepa žlutá
- 30mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
954 mg
Postup přípravy
- 1Cibulku osmahneme na másle, přidáme maso nakrájené na kostky, pokrájenou žlutou řepu, brambory a rajčatový protlak.
- 2Vše osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Dusíme do změknutí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.