Hovězí maso v pikantní úpravě

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
28 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme z masa plátky silné na prst, naklepeme, nařízneme na krajích, osolíme a opepříme.
  • 2
    Obalíme v mouce a po obou stranách dozlatova osmahneme na rozehřátém tuku.
  • 3
    Maso vyndáme a v základu zpěníme nakrájenou cibuli.
  • 4
    Vložíme znovu maso na základ, bobkový list, hřebíček, zrnka pepře a papriku. Podlijeme horkou vodou a pod poklicí 90 minut dusíme.
  • 5
    Zakysanou smetanu rozmícháme s moukou a zahustíme šťávu.
  • 6
    Povaříme a omáčku prolisujeme.
  • 7
    Madeirou omáčku dochutíme až nakonec.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.