Hovězí maso v zelenině

165 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
23 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na rozehřátém oleji opékáme očištěné, na kostičky nakrájené maso a na nudličky nakrájenou slaninu 2-3 minuty. Vyjmeme a do kastrolu vsypeme oloupanou, nasekanou cibuli. Smažíme ji několik minut, přisypeme mouku a znovu osmahneme. Přidáme rajčatovou šťávu, vývar, víno a omáčku povaříme do zhoustnutí.
  • 2
    Do kastrolu vrátíme maso a přidáme na kousky nakrájený celer, oloupanou, na nudličky nakrájenou mrkev, prolisovaný česnek, majoránku, sůl a pepř. Znovu vše přivedeme k varu a pod pokličkou dusíme asi 2 hodiny v mírně vyhřáté troubě.
  • 3
    Hotový pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.