Hovězí maso v zeleninové omáčce

105 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
20 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, šunku na nudličky, papriku bez jádřince na proužky, rajčata scedíme, trochu pokrájíme, petrželku posekáme najemno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme mouku, promícháme, přidáme cibuli, petrželku, papriku, bobkový list a osmahneme. Zalijeme vývarem, dobře rozmícháme, přidáme maso a zvolna dusíme, až začne maso měknout.
  • 3
    Přimícháme rajčata, osolíme, opepříme, přilijeme cherry a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.