Hovězí maso vařené se zeleninovou omáčkou
140 min.
Ingredience
- 200gramůHovězí libové
- 100gramůCibule
- 150gramůPaprika červená
- 20gramůCitrony
- 1stroužekČesnek
- 8gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso zalijeme vodou, osolíme a vaříme zvolna asi 2 hodiny doměkka. Maso scedíme, nakrájíme na kousky, trochu vývaru si ponecháme.
- 2Cibuli a kousek citronu oloupeme, papriku zbavíme jádřince, pokrájíme nahrubo, vložíme do mixéru, přidáme stroužek česneku, přilijeme trochu vývaru z masa, osolíme, opepříme a rozmixujeme. Hustotu omáčky regulujeme vývarem, omáčka by měla být krémová.
- 3Porce masa rozdělíme na talíře a přelijeme rozmixovanou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.