Hovězí maso zapečené se zeleninou

130 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
15 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme pár kuliček pepře, posekané bylinky, kousek cibule, pokrájenou karotku a přivedeme k varu. Vaříme doměkka, tj. cca 1 a 1/2 hodiny. Maso vyjmeme z vývaru, nakrájíme na tenké plátky a vložíme do máslem vymazaného pekáčku.
  • 2
    Lilek očistíme, nakrájíme na kolečka, stejně tak cibuli, papriku na proužky a oloupaná rajčata zbavená jadérek na plátky. Přidáme k masu do pekáčku, posypeme solí, pepřem, podlijeme trochou vývaru z hrnce a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.
  • 3
    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.