Hovězí miroton

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci necháme na oleji zesklovatět nakrájenou cibuli. Potom ji zalijeme octem a hovězím vývarem a necháme zprudka vařit asi 15 minut.
  • 2
    Když cibulová omáčka zhoustne, přidáme vařené hovězí maso nakrájené na plátky, odstavíme na mírný oheň a pod pokličkou necháme zvolna probublávat asi 10 minut.
  • 3
    Nakonec pokrm osolíme, opepříme a přidáme na kolečka nakrájené okurky.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.