Hovězí mleté maso s fenyklem a žampiony

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlízu fenyklu očistíme, nakrájíme na silnější hranolky, cibuli oloupeme, nakrájíme na nudličky, žampiony na plátky a česnek prolisujeme. V jedné pánvi rozehřejeme polovinu oleje, přiložíme maso s cibulí a smažíme, v druhé pánvi na zbytku oleje začneme smažit česnek s fenyklem a po dvou minutách přisypeme žampiony. Když máme maso s cibulí osmažené, přendáme směs do pánve k fenyklu, zakápneme sojovou omáčkou, osolíme, opepříme a přidáme cukr. Promícháme, podlijeme vodou a dusíme, dokud se voda neodpaří.
  • 2
    Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.