Hovězí na bílém víně
60 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí maso zadní
- 250mililitrůVíno bílé
- 1lžícePetržel - nať
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
19 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
95 mg
Cukr
625 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky a naklepeme.
- 2Bílé víno smícháme se solí, nasekaným česnekem a petrželkou. Do směsi vložíme plátky masa a necháme nejméně 2 hodiny marinovat.
- 3Potom plátky zprudka osmahneme na rozpáleném oleji a dusíme doměkka za občasného podlévání marinádou.
- 4Vhodnou přílohou je rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.