Hovězí na bylinkách

80 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
747 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
18 g
Sacharidy
105 g
Vláknina
38 g
Cukr
79 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené houby shitake namočíme na 1 hodinu do horké vody, vymačkáme je a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Libeček povaříme ve vodě, aby vznikl vývar na zalití. Bylinky opláchneme, osušíme a najemno nasekáme.
  • 3
    Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a osmažíme na pánvi na rozehřátém oleji dozlatova. Maso vyjmeme a uchováme na teplém místě.
  • 4
    Ve zbylém oleji v pánvi osmažíme houby a kmín, přidáme bylinky, maso a zalijeme vývarem z libečku. Zvolna dusíme doměkka.
  • 5
    Podáváme s rýží nebo s knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.