Hovězí na fazolkách

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
817 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme lžičku solamylu, lžíci sójové omáčky a podzemnicový olej a máme marinádu.
  • 2
    Hovězí maso pokrájíme na kousky, dáme do skleněné mísy a přelijeme maso marinádou, přikryjeme a necháme 30 minut v lednici marinovat.
  • 3
    V předehřátém woku rozehřejeme olej, přidáme rozetřený česnek, fazolky, pokrájenou cibuli, kešu oříšky a bambusové výhonky a smažíme 3 minuty.
  • 4
    Maso vyndáme z marinády, přidáme do woku a smažíme 4 minuty. V misce smícháme sójovou omáčku, rýžové víno a hovězí vývar. V další misce smícháme solamyl s vodou a přidáme do směsi se sójovou omáčkou, vínem a vývarem.
  • 5
    Směs vlijeme do woku a přivedeme k varu. Mícháme, dokud nezhoustne. Chvilinku povaříme, osolíme, opepříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.