Hovězí na víně a česneku

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
455 mg
Cukr
756 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci při vysoké teplotě smažíme pět až deset minut maso na oleji a poté vyjmeme.
  • 2
    Do stejného hrnce vložíme šalotku nasekanou nadrobno, dva prolisované stroužky česneku a celer nakrájený nahrubo. Po třech až čtyřech minutách přidáme houby a po minutě přisypeme nové koření, tymián, vložíme hovězí maso, okořeníme a přilijeme víno a protlak. Přikryjeme a vložíme do trouby na hodinu a půl nebo dvě hodiny do změknutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.