Hovězí na zeleném pepři

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
16 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. V kastrolu na rozehřátém oleji maso osmahneme a okmínujeme. Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, několik zrnek zeleného pepře, podlijeme vodou a dusíme.
  • 2
    Když je maso téměř měkké, přidáme očištěnou, nakrájenou mrkev a celer. Vše dusíme doměkka.
  • 3
    Rýži natural uvaříme podle návodu na obalu.
  • 4
    Hovězí se zeleninou podáváme s vařenou rýží natural, ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.