Hovězí „New England“

220 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
689 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
32 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
14 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso v celku opečeme ve větším hrnci na rozehřátém sádle po všech stranách. Zalijeme je vodou, přidáme sůl, tymián, pepř, nové koření a bobkový list a pod pokličkou zvolna vaříme asi 2 1/2 hodiny téměř doměkka. Během vaření odstraňujeme pěnu.
  • 2
    Potom přidáme očištěnou mrkev, cibuli, překrojené řapíky celeru a pomalu vaříme ještě 30 minut.
  • 3
    Nakonec přidáme oloupané brambory, rozčtvrcené zelí a vaříme doměkka asi 20 minut.
  • 4
    Uvařené maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a podáváme obložené vařenou, okapanou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.