Hovězí nočky
50 min.

Ingredience
- 20gramůCibule
- 220gramůHovězí maso přední
- 1šálekVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůOlej stolní
- 1kusVejce slepičí
- 20gramůŽemle tuková
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
315 mg
Cukr
697 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso, navlhčenou žemli a cibuli jemně umeleme. Přidáme vejce, česnek utřený se solí, pepř a vše dobře promícháme.
- 2Ze směsi tvoříme malé válečky. Opečeme je na oleji po všech stranách, podlijeme vývarem (nebo vařící vodou) a dusíme pod pokličkou asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.