Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
30 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme okapat.
  • 2
    Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a nakrájíme na nudličky. V kastrole na oleji chvíli opékáme dozlatova. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, jemně nasekanou cibuli a česnek. Vše osmahneme a vsypeme vařenou kapustu. Mírně zaprášíme škrobovou moučkou a podlijeme trochou vývaru. Necháme přejít varem a podle chuti přisolíme a opepříme.
  • 3
    Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.