Hovězí ocásek s párkem

150 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
914 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
32 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ocásek rozsekneme na několik menších dílů, cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky, česnek prolisujeme.
  • 2
    Do hrnce nasypeme slaninu, necháme trochu vyškvařit a do tuku vložíme cibuli, osmahneme, přidáme maso, trochu orestujeme, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme hodinu a půl. Nyní přisypeme česnek, vmícháme natrhaný bílý chléb a povaříme ještě 20 až 30 minut. Vaříme odkryté, aby se tekutina rovnoměrně odpařovala.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme kolečka karotky, kolečka párků, posypeme posekanými bylinkami a podusíme pár minut.
  • 4
    Maso z hrnce vyndáme a rozdělíme na talíře, směs z pánve smícháme se šťávou v hrnci a přelijeme porce masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.