Hovězí plátky dušené s celerem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, slaninu pokrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme plátky masa a opečeme je. Mírně podlijeme vodou, osolíme, okořeníme a pokryjeme oloupaným, na plátky nakrájeným celerem. Vše dusíme do měkka.
  • 2
    Měkké maso posypeme nasekanou pažitkou a pokapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Podáváme obložené rajčaty nebo ředkvičkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.