Hovězí plátky na červeném víně
85 min.

Ingredience
- 2kusyCibule
- 600gramůHovězí maso zadní
- 2lžíceOlej stolní
- 4kusyBrambory
- 150mililitrůVíno červené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
10 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a lehce poprášíme hladkou moukou.
- 2V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po obou stranách opečeme a vyjmeme.
- 3Ve výpeku zpěníme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, vložíme zpět opečené maso, opepříme, poklademe cibulí a vrstvou na plátky nakrájených, opečených a osolených brambor také smíchaných s cibulí. Mírně opepříme, podlijeme červeným vínem a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.