Hovězí plátky na červeném víně

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
10 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a lehce poprášíme hladkou moukou.
  • 2
    V hlubší pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po obou stranách opečeme a vyjmeme.
  • 3
    Ve výpeku zpěníme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, vložíme zpět opečené maso, opepříme, poklademe cibulí a vrstvou na plátky nakrájených, opečených a osolených brambor také smíchaných s cibulí. Mírně opepříme, podlijeme červeným vínem a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.