Hovězí plátky na pepři a medu

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
35 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
612 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, rozkrájíme na plátky, okraje nařízneme. Každý plátek posypeme bohatě pepřem, naklepeme a jemně obalíme v mouce. Ve velké pánvi na rozpáleném oleji zprudka po obou stranách opečeme. Měkké maso osolíme a poklademe na jednotlivé talíře.
  • 2
    Do zbylého oleje přidáme máslo, zalijeme vínem, vložíme med a povaříme na šťávu. Hotovou šťávou přeléváme opečené plátky na talířích. Nakonec porce ozdobíme na tenké plátky nakrájeným česnekem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.