Hovězí plátky po řecku

80 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
12 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omytého masa ukrojíme čtyři plátky, naklepeme je, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji. Maso vyjmeme.
  • 2
    Přidáme nakrájenou cibuli a česnek a osmahneme. Dále přidáme rajčatový protlak a víno.
  • 3
    Do připraveného základu vložíme plátky, přiklopíme a dusíme na mírném ohni, až maso změkne a omáčka zhoustne.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.