Hovězí plátky se sardelovou pastou

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, ale nesolíme.
  • 2
    Jemně nakrájenou cibuli smícháme se sardelovou pastou a plátky masa směsí po jedné straně potřeme. Sbalíme je potřenou stranou dovnitř a sepneme párátkem nebo jehlou.
  • 3
    V kastrole rozehřejeme máslo a závitky opečeme. Přidáme nahrubo nastrouhanou zeleninu, pepř a podusíme. Podlijeme mírně vývarem nebo vodou a dodusíme. Nakonec pokrm podle chuti přisolíme.
  • 4
    Podáváme s dušenými bramborami nebo s nočky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.