Hovězí plátky zapečené s křenem

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1607 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
137 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
31 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky masa očistíme, odblaníme, mírně naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a zaprášíme hladkou moukou. Plátky opečeme na části rozehřátého másla z obou stran, podlijeme a necháme dusit do měkka až do odpaření šťávy.
  • 2
    Ve smetaně rozmícháme polohrubou mouku, sůl, špetku cukru, strouhané mandle, nastrouhaný křen a povaříme na hustší omáčku.
  • 3
    Hotovou omáčkou polijeme plátky masa, posypeme vláčnou strouhanou houskou zakapanou máslem a zapečeme do růžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.