Hovězí po provensálsku
55 min.

Ingredience
- 800gramůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 40mililitrůOlej olivový
- 400gramůBramborová kaše
- 500gramůHovězí svíčková
- 10gramůPetržel kudrnka
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme nadrobno. Maso nakrájíme na malé kostičky, petrželku posekáme a česnek prolisujeme.
- 2Do hrnce nalijeme olej, rozpálíme a přisypeme rajčata. Osolíme, opepříme, přidáme petrželku a česnek. Hrnec přiklopíme a dusíme 10 až 12 minut. Přisypeme kostičky masa a podusíme ještě 15 minut.
- 3Podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.