Hovězí po provensálsku

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme nadrobno. Maso nakrájíme na malé kostičky, petrželku posekáme a česnek prolisujeme.
  • 2
    Do hrnce nalijeme olej, rozpálíme a přisypeme rajčata. Osolíme, opepříme, přidáme petrželku a česnek. Hrnec přiklopíme a dusíme 10 až 12 minut. Přisypeme kostičky masa a podusíme ještě 15 minut.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.