Hovězí polévka s bramborami

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1816 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
192 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Vápník
267 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z 1 kg kostí si uvaříme vývar.
  • 2
    Oloupané a očištěné brambory si nakrájíme malé kostky, zalijeme je z povrchu sebraným mastným vývarem a necháme vařit cca 8 min. Podle potřeby dosolíme.
  • 3
    Kapustu si nakrájíme na proužky, přisypeme do vývaru a dovaříme.
  • 4
    Po odstavení polévku posypeme nasekanou petrželovu natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.