Hovězí polévka s bramborami
80 min.
Ingredience
- 1kilogramKosti hovězí morkové
- 2kusyBrambory
- 1kusPetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 0,25kusKapusta hlávková
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1816 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
192 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Vápník
267 mg
Postup přípravy
- 1Z 1 kg kostí si uvaříme vývar.
- 2Oloupané a očištěné brambory si nakrájíme malé kostky, zalijeme je z povrchu sebraným mastným vývarem a necháme vařit cca 8 min. Podle potřeby dosolíme.
- 3Kapustu si nakrájíme na proužky, přisypeme do vývaru a dovaříme.
- 4Po odstavení polévku posypeme nasekanou petrželovu natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.