Hovězí polévka s mletým masem

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí maso zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, pepř a nové koření. Vaříme v tlakovém hrnci asi 1 hodinu.
  • 2
    Vývar slijeme do jiného hrnce, přidáme mraženou zeleninu a chvíli povaříme.
  • 3
    Než se zelenina uvaří, tak uvařené maso pomeleme na masovém mlýnku.
  • 4
    Dochutíme bujónem a po jeho rozpuštění polévku odstavíme. Jednotlivé porce polévky na talíři doplníme mletým masem a nakrájenou zelenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.