Hovězí polévka s mletým masem
75 min.
Ingredience
- 300gramůHovězí výřez
- 2litryVoda pitná
- 1kostkaBujón hovězí
- 0,5lžičkaSůl
- 4kusyPepř černý celý
- 1kusNové koření celé
- 2lžícePetržel - nať
- 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 mg
Postup přípravy
- 1Omyté hovězí maso zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, pepř a nové koření. Vaříme v tlakovém hrnci asi 1 hodinu.
- 2Vývar slijeme do jiného hrnce, přidáme mraženou zeleninu a chvíli povaříme.
- 3Než se zelenina uvaří, tak uvařené maso pomeleme na masovém mlýnku.
- 4Dochutíme bujónem a po jeho rozpuštění polévku odstavíme. Jednotlivé porce polévky na talíři doplníme mletým masem a nakrájenou zelenou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.