Hovězí polévka s rýží
30 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 10gramůSůl
- 2litryVývar z hovězích kostí
- 13,3gramůPolévkové koření
- 150gramůRýže loupaná
- 10gramůPetržel - nať
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
471 mg
Vápník
5 mg
Postup přípravy
- 1Vývar z hovězích kostí před použitím dochutíme polévkovým kořením a převaříme.
- 2Rýži přebereme a pečlivě propláchneme, několikrát prolijeme vařící vodou a v dostatečném množství mírně osolené vody uvaříme doměkka. Potom rýži propláchneme horkou vodou a okapanou vložíme do polévky.
- 3Omytou, jemně nakrájenou petrželovou nať nebo pažitku vkládáme do polévky při podávání.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.