Hovězí ragú s houbami

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
556 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
47 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí kližku nakrájíme na kousky, polijeme šťávou z citrónu a necháme odležet, nejlépe 24 hodin.
  • 2
    Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, zaprášíme moukou a osmažíme. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Přilijeme smetanu,povaříme a zasypeme jemně nakrájenou petrželkou.
  • 3
    Vmícháme uvařené na plátky pokrájené hříbky.
  • 4
    Ragú podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.