Hovězí řízečky s cibulovou omáčkou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
37 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
111 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí roštěnec omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší řízečky. Naklepeme, osolíme, opepříme. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo a řízečky na něm osmažíme. Poté je vyjmeme a udržujeme v teple.
  • 3
    Cibulová kolečka vložíme na pánev a osmahneme, zaprášíme moukou, podlijeme zeleninovým vývarem a portským vínem. Promícháme, přidáme najemno nasekanou pažitku a necháme zhoustnout.
  • 4
    Řízečky servírujeme na připravené talíře a podáváme s cibulovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.