Hovězí řízky na zelenině

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, nasolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
  • 2
    Na velké pánvi osmažíme na rozpáleném sádle. Kořenovou zeleninu a kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo, ostatní zeleninu nakrájíme na menší kusy, kopr nasekáme. Vše dáme do velkého hrnce spolu s masem a tukem z opékání, zalijeme vařící vodou a dusíme zakryté na mírném ohni 40 minut. Podle potřeby podléváme vodou.
  • 3
    Pokrm je hotový, když je zelenina rozvařená a maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.