Hovězí roštěnec na víně

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
43 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
305 mg
Cukr
242 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso umyjeme, osolíme, opepříme, v pánvi rozpálíme olej a na něm ze všech stran maso zprudka opečeme. Z pánve ho přeložíme na pekáč, šťávou z pánve maso zalijeme, přilijeme víno, přidáme nakrájený česnek, worcester, nastrouhaný zázvor, pekáč vložíme do trouby, kde necháme péct 60 minut. Po dobu pečení podléváme vodou.
  • 2
    Upečené maso necháme chvilku odpočinout. Poté nakrájíme na tenké plátky, které pokládáme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.