Hovězí s česnekem
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 200gramůHovězí maso zadní
- 20gramůOlej rostlinný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 4stroužkyČesnek
- 800litrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme naklepané opepřené a osolené plátky masa, opečeme, podlijeme vodou a podusíme doměkka.
- 2Hotové maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a ještě povaříme.
- 3Ochutíme třeným česnekem a podle chuti dosolíme. Maso vložíme do omáčky a ohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.