Hovězí s masem a fazolkami
0 min.
Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 200gramůKosti hovězí řídké
- 250gramůHovězí maso přední
- 1500mililitrůVoda pitná
- 1kusPetržel kořen
- 4lžíceFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1kusCeler bulvový
- 1kusNové koření celé
- 1kusCibule
- 1kusMrkev kořen
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1611 kcal
Bílkoviny
142 g
Tuky
91 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
20 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Kosti omyjeme, zalijeme studenou vodou, osolíme a přivedeme k varu. Přidáme očištěné maso a uvaříme doměkka. Před koncem varu přidáme cibuli, zeleninu a koření.
- 2Vaříme ještě asi 10 minut. Vývar přecedíme.
- 3Do šálků nebo talířů vložíme žloutky, nakrájené nahřáté fazolky, na kostičky nakrájené maso a vše zalijeme horkým vývarem.
- 4Každou porci posypeme jemně nasekanou petrželkou.
- 5
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.