Hovězí s masem a fazolkami

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1611 kcal
Bílkoviny
142 g
Tuky
91 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
20 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kosti omyjeme, zalijeme studenou vodou, osolíme a přivedeme k varu. Přidáme očištěné maso a uvaříme doměkka. Před koncem varu přidáme cibuli, zeleninu a koření.
  • 2
    Vaříme ještě asi 10 minut. Vývar přecedíme.
  • 3
    Do šálků nebo talířů vložíme žloutky, nakrájené nahřáté fazolky, na kostičky nakrájené maso a vše zalijeme horkým vývarem.
  • 4
    Každou porci posypeme jemně nasekanou petrželkou.
  • 5

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.