Hovězí se špenátem na česneku

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve umixujeme omáčky, 20 ml oleje, pepř, dva stroužky česneku a cukr na pastu. Maso nakrájíme na plátky a potřeme ho pastou z obou stran. Tak ho necháme nejméně tři hodiny marinovat v ledničce.
  • 2
    Poté maso opékáme asi čtyři minuty na oleji ve wok pánvi.
  • 3
    Opečené maso pokrájíme na kostky a přivedeme ve wok pánvi k varu spolu s marinádou, kostičkami brambor a vodou. Po osmi minutách vmícháme nakrájené jarní cibulky a listy špenátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.