Hovězí se žampiony
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 500gramůHovězí libové
- 40gramůAnglická slanina
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 1lžíceKečup
- 3stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a zlehka naklepeme. Poprášíme moukou a lehce na několika místech nařízneme okraje.
- 2Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme maso a osmahneme po obou stranách. Podlijeme horkou vodou, přidáme utřený česnek a kečup a přikryté dusíme 10 minut.
- 3Pak opět podlijeme a přidáme proužky paprik.
- 4Mezitím na slanině krátce osmahneme na plátky nakrájené žampiony a přidáme k masu. Společně dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.