Hovězí steak s bylinkami

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
24 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
864 mg
Cukr
90 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naporcujeme očištěné hovězí steaky na stejně velké díly a v hrnci rozpálíme máslo. Steaky v něm zprudka opečeme a zalijeme je vínem, osolíme, opepříme a vložíme je do vyhřáté trouby na 200˚C.
  • 2
    Steaky pečeme asi 30 minut, poté necháme asi 15 minut odstát. Mezitím do hrnce nalijeme zbytek vína, přivedeme k varu a maso jím zalijeme.
  • 3
    Nakrájené kapary smícháme s řeřichou, pažitkou a rozetřeme na hovězí steaky. Talíř ozdobíme hlávkových salátem a cherry rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.